Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1280
1280

«Майте триденний запас води і сплачуйте за послугу» – звернення до мешканців Нікополя

«Майте триденний запас води і сплачуйте за послугу» – звернення до мешканців Нікополя

Оприлюднено звернення влади до мешканців Нікополя, у якому людям нагадують про необхідність мати запас води, передає Nikopolnews.

Враховуючи безпекову ситуацію нагадуємо про рекомендацію мати щонайменше 3-денний запас води! – йдеться у повідомленні

Також до усіх нікопольців звертаються з проханням вчасно та в повному обсязі сплачувати за отримані послуги КП «Нікопольводоканал». В тому числі за обʼєми вже спожитої раніше води.

Від вашої сумлінності виконання фінансових обовʼязків залежить стабільна робота підприємства. Міська влада та працівники комунального підприємства дбають, щоб у домівках нікопольців була вода, тож давайте поважати й цінувати їх працю! – йдеться у повідомленні

Зазначимо, що в ході вчорашньої прес-конференції, відповідаючи на питання, чи є загроза для Нікополя залишитися без води, мер Олександр Саюк сказав, що все залежить від ворожих обстрілів.

Ситуація по воді може змінюватися кожної хвилини. Тому говорити, як воно буде, ми не можемо. Єдине, що хочу сказати – наслідки, які призводять до перебоїв з водою, ми усуваємо максимально швидко. Але всі мають розуміти, в яких умовах працюють робітники, – сказав міський голова

Ще новини Нікополя: Нікополь сьогодні і рік тому: що змінилося, які очікування – 5 питань мешканцям і владі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×