Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
63
63

У Дніпрі студент-індієць підробив документи, щоб скласти іспит за іншого студента-іноземця

В Днепре студент-индиец подделал документы, чтобы сдать экзамен за другого студента-иностранца

У Дніпрі студент-індієць був викритий за підробку документів. Він хотів скласти іспит за іншого студента-іноземця. Про це повідомляє Національна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

22-річний громадянин Індії намагався скласти кваліфікаційний іспит за іншого студента-іноземця використовуючи підроблену довідку.

Восьмого лютого співробітники міграційної поліції Дніпропетровщини за підтримки управління кримінального аналізу ГУНП в Дніпропетровській області, спільно з представниками державної організації «Центр тестування» в одному із вузів Дніпра викрили іноземця за махінації з офіційними документами. Правоохоронці встановили, що задля того щоб складати іспит за іншого діючого студента-іноземця хлопець надав екзаменаційній комісії паспорт останнього та вніс до офіційного документа – екзаменаційного бланка – неправдиві відомості.

У Дніпрі студент-індієць підробив документи, щоб скласти іспит за іншого студента-іноземця

Речовий доказ вилучений та направлений на проведення експертизи.

За вказаним фактом слідчим відділення поліції № 5 Дніпровського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

У Дніпрі студент-індієць підробив документи, щоб скласти іспит за іншого студента-іноземця

Також під час слідчих дій правоохоронці викрили іншого іноземця-порушника, 24-річного громадянина Ізраїлю. Під час перевірки документів поліцейські становили, що чоловік ухиляється від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування. Працівниками Соборного РВ ГУ ДМС на нього складено адміністративний протокол та притягнуто його до відповідальності за ч. 1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП.

«Російським терористом», що «замінував» коледж у Кривому Розі, виявився місцевий студент: відео затримання.

Біля Нікополя студент на скутері потрапив під колеса авто

Знайшов паспорт і вклеїв своє фото – в Нікополі чоловік оригінально вирішив проблему з документами

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×