Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1556
1556

У Нікополі 50-річний чоловік побив знайомого битою, а потім поранив ножем

У Нікополі 50-річний чоловік побив знайомого битою, а потім поранив ножем

У Нікополі чоловік завдав тяжких тілесних ушкоджень знайомому, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Під час сварки зловмисник завдав потерпілому декілька ударів дерев’яною битою, а потім поранив його кухонним ножем. 34 – річного місцевого жителя доставили до лікарні.

Злочин стався 8 лютого близько 16:00 в одній з квартир міста Нікополя, за місцем мешкання потерпілого. До поліції надійшло повідомлення, що до лікарні з тілесними ушкодженнями та ножовим пораненням в живіт доставили чоловіка. Поліцейські Нікополя з’ясували обставини злочину та встановили особу зловмисника – ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Знаряддя злочину – ніж, вилучили та направили на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×