Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1589
1589

У Нікополі контролюватимуть ціни на товари першої необхідності

У Нікополі контролюватимуть ціни на товари першої необхідності

У Нікополі контролюватимуть ціни на продукти і товари першої необхідності. Для цього створять спеціальну комісію, передає Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

21 березня за ініціативою міського голови Нікополя Олександра Саюка на виконання постанови Кабінету Міністрів України №223 (від 6 березня 2022 р.) проведено засідання з приводу створення у місті спеціальної комісії для контролю цін на товари у мережах магазинів, оптових базах, ринках, автозаправних станціях тощо.

За результатами направлено лист до районної військової адміністрації з пропозицією затвердити міжвідомчу комісію у складі представників військової адміністрації спільно з правоохоронними органами, держпродспоживслубою, представником від місцевої влади.

У Нікополі контролюватимуть ціни на товари першої необхідності

Комісія буде здійснювати перевірки та моніторинг цін на товари: базові продукти харчування, м‘ясо, молочна продукція, овочі, лікарські засоби, паливно-мастильні матеріали тощо.

Метою роботи комісії є виявлення фактів необґрунтованого підвищення цін на визначені групи товарів. Перше засідання комісії відбудеться вже найближчим часом.

Ситуація у Нікополі 21 березня станом на вечір: звернення Олександра Саюка

Нікополь отримав гуманітарну допомогу з Великобританії

До Нікополя прибув гуманітарний вантаж з Румунії (фото)

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×