Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
715
Без категорії
715

У Нікополі МНС-ники провели виховне заняття у дитячому садку

В Никополе сотрудники МЧС

У Нікополі МНС-ники завітали до дитячого садка, аби провести виховне заняття з малечею. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

З метою навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності, вмінню діяти і не розгубитися в будь-яких небезпечних ситуаціях, 8 грудня інспекторський склад Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед вихованців Комунального дошкільного навчального закладу №11 «Ластівка» у місті Нікополь.

Рятувальники в простій та доступній формі розповіли дітям, що не можна гратись із сірниками та запальничками. Також наголосили: якщо виникла пожежа, неможна ховатись під ліжка та у шафи, необхідно відразу вибігати із будинку та кликати на допомогу дорослих.

Інспектор розповів як безпечно і правильно користуватись вогнегасником. Під час спілкування діти охоче відповідали на запитання співробітників ДСНС і показували свої навички, що необхідно робити у разі виникнення надзвичайної ситуації, пожежі, за якими номерами телефонувати до екстрених служб, що казати.

У Нікополі МНС-ники провели виховне заняття у дитячому садку

По завершенню спілкування фахівці ДСНС надали персоналу закладу консультативну допомогу у проведенні занять з тематики безпеки життєдіяльності та вручили наочну агітацію для оновлення куточків БЖД.

Вогнеборці вважають, що систематичне проведення подібних заходів з підростаючим поколінням є дуже важливим, оскільки дає змогу навчити дітей основним правилам, які можуть врятувати життя.

Серце немовляти зупинили на 38 хвилин: у Дніпрі вперше провели унікальну операцію

У Нікополі горіла квартира на п’ятому поверсі

Рахунок йшов на хвилини: У Покрові надзвичайники допомогли чоловіку з інсультом

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×