Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9979
9979

У Нікополі на Княжій затримали хлопця, якого запідозрили у диверсійній діяльності

У Нікополі на Княжій затримали хлопця, якого запідозрили у диверсійній діяльності

У Нікополі на Княжій затримали хлопця, який, можливо малював ворожі мітки. На двох молодих людей звернули увагу представники тероборони, повідомляє Nikopolnews.

Хлопці дивно себе поводили, знаходячись біля паркану на вулиці Електрометалургів – перед поворотом на Княжу.  У них у руках було щось блискуче. Коли побачили, що на них звернули увагу, почали втікати. Одному з них вдалося втекти, а другого затримали представники тероборони, які чергують у даному районі. Вони викликали на місце подій поліцію.

Інцидент привернув увагу багатьох людей – зібрався натовп. Хлопець заперечував, що він малював мітки. Запевняв, що просто приїхав на Княжу гуляти. Усі обставини з’ясують правоохоронці. Якщо буде доведена причетність хлопця до диверсійної діяльності, йому загрожує серйозний строк.

Нагадаємо, на мікрорайоні Княжа знаходиться військова частина. Місцеві мешканці знаходяться у постійному напруженні, адже саме такі об’єкти в першу чергу стають мішенню повітряних ударів окупанта. Нерідко внаслідок вибухів страждає цивільна інфраструктура, гинуть люди.

Представники тероборони Нікополя стежать за ситуацією у місті і виявляють диверсантів. Вони попереджають кожного бажаючого «заробити» таким жахливим способом про серйозну відповідальність за подібні дії. Дякуємо нашим захисникам за пильність і небайдужість.

Закликаємо усіх, хто бачить підозрілих людей або мітки, негайно повідомляти про них поліції.

На нашому фото немає затриманого хлопця – він знаходиться у авто. Ми не можемо показувати обличчя затриманого, адже його провина не доведена. 

У Нікополі виявляють і нейтралізують диверсантів (фото, відео)

На Дніпропетровщині затримали диверсанта, який ставив червоні мітки біля адмінбудівель

На Нікопольській дамбі вночі знищено світлові маяки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×