Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
33308
33308

У Нікополі обіцяють застосовувати зброю, якщо хтось наблизиться до військової частини

У Нікополі обіцяють застосовувати зброю, якщо хтось наблизиться до військової частини

У Нікополі обіцяють застосовувати зброю проти того, хто наблизиться до військової. Про це повідомляє офіційний канал «Нікополь. Оперативна інформація», передає Nikopolnews.

У зв’язку із введенням в Україні воєнного стану військові попереджають – забороняється наближатися до військових частин, що розташовані в місті Нікополь та Нікопольському районі ближче, ніж 50 метрів. В протилежному випадку буде застосовуватися зброя. Велике прохання на час війни залишити свою цікавість при собі, не підходити до частин та не провокувати воєнних. Всім здорового глузду! – йдеться у повідомленні.

Увага! Що стосується військової частини на 313-му кілометрі біля села Олексіївка, до неї ЗАБОРОНЕНО наближатися ближче, ніж на 1,5 км. Захисники повідомляють, що ними вже затримано трьох диверсантів. Тому кожен, хто наблизиться до об’єкту, може бути сприйнятий за ворога. Таку інформацію нам надали у частині. Крім того, водії, які рухаються у районі розташування військової частини, обов’язково повинні мати паспорт (проте, це вимога для всіх громадян у воєнний час).

Куди дзвонити у Нікополі, якщо не працює лінія 103

Поліція Нікополя інформує: ветеранам органів внутрішніх справ видаватимуть зброю

Увага! Інформація про затримання диверсантів у Нікополі хибна

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×