Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1175
1175

У Нікополі оголосили підозру водію, який збив на «зебрі» матір і дитину

У Нікополі оголосили підозру водію, який збив на «зебрі» матір і дитину

У Нікополі оголосили підозру водію за вчинення ДТП на пішохідному переході, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали 8-річний хлопчик та його матір.

Подія сталася на початку лютого в місті Нікополі. Водій під час руху по проспекту Трубників на автомобілі “Dacia Lоgan” допустив наїзд на 8-річного хлопчика та 50-річну жінку на пішохідному переході.  Потерпілі отримали травми, жінка проходила лікування декілька місяців.

Після проведення ряду експертиз та збору всіх доказів, 16 травня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою водієві було оголошено про підозру за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція передбачає  штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×