Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
534
534

У Нікополі п’яний 57-річний чоловік намагався потрапити в свою квартиру по газовій трубі і впав

У Нікополі п’яний 57-річний чоловік намагався потрапити в свою квартиру по газовій трубі і впав

У Нікополі п’яний 57-річний чоловік намагався потрапити в свою квартиру по газовій трубі і впав з висоти другого поверху.

Про це розповіла лікарка «швидкої» Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

Загальновідомий факт – вживання алкоголю збільшує ризик травматизму в декілька  разів. Але це не зупиняє багатьох шукачів пригод, а ці пригоди часто закінчуються дуже плачевно, – написала Валентина Марченко 18 вересня

Вона розповіла, що минулої нічної зміни близько 23 години на Нікопольську СЕМД, структурний підрозділ КП«ОЦЕМД та МК»ДОР» поступив виклик з причиною – падіння з висоти.

На виклику бригада інтенсивної терапії та реанімації  підстанції м. Нікополя в складі лікаря Кулик Альони Дмитрівни, фельдшерів Мірошниченка Андрія Володимировича, Кириченка Ігоря Михайловича та водія Перепаді Дмитра Юрійовича знайшла травмованого чоловіка під вікнами його будинку.

У Нікополі п’яний

У Нікополі п’яний чоловік впав з висоти

Чоловікові 57 років, перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Повертався пізно ввечері додому, не знайшов ключі, не зміг добудитися сусідів, щоб відчинили йому під’їзд і вирішив впоратися сам – добратися до вікон своєї квартири на другому поверсі по газовій трубі.

До вікон добрався, а далі сил не вистачило: упав з висоти другого поверху на бетонне покриття під будинком.

У потерпілого діагностовано політравму, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травматичне пошкодження грудної клітки та правої нижньої кінцівки,  закриту травму живота і множинні садна голови, тулуба та кінцівок.

Постраждалому надана допомога в повному обсязі та доставлено на лікування в стаціонар.

Бригаді ЕМД велика подяка за відмінну роботу. Хочеться в черговий раз звернутися до охочих хильнути зайву чарчину – не випробовуйте долю, будь-ласка, фортуна в якийсь момент може відвернутися від вас! – каже Валентина Марченко

Раніше ми повідомляли: Не приїхала «швидка» у Нікополі: пацієнти поскаржилися, а медиків обурили скарги

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×