Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1375
1375

У Нікополі під час війни відкрили вже третій освітній простір для дітей: як туди потрапити

У Нікополі під час війни відкрили вже третій освітній простір для дітей: як туди потрапити

У Нікополі під час війни відкрили вже третій освітній простір для дітей. Про це розповідають в сюжеті пресслужби Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

В умовах, коли дошкільна і шкільна освіта перейшли в онлайн простір, діти потребують створення для них безпечного середовища за межами дому – для навчання, розвитку та спілкування з однолітками

Завдяки плідній співпраці міської влади з благодійними фондами, такими як «За майбутнє України» та «Янголи спасіння», в Нікополі з 2023 року продовжується ефективна робота зі створення в найпростіших укриттях закладів освіти безпечних освітніх просторів.

Станом на сьогодні у Нікополі відкрився вже третій такий простір. Він розрахований на дітей як дошкільного, так і шкільного віку. Мета цього простору – психосоціальна підтримка дітей, соціалізація дітей і надолуження освітніх втрат.

Для зручності в освітньому просторі сформували дві групи – для дошкільнят і школярів. Вони приходять кожний на свою годину. З дітьми займаються досвідчені фахівці.

Батьки зазначають, що після кількох років вимушеного онлайну така ініціатива дуже важлива. Діти скучили за спілкуванням з однолітками. Тому із задоволенням приходять до освітніх просторів, де можуть не тільки отримати знання, а й знайти друзів та пограти.

Якщо ви хочете записати дитину до освітнього простору, телефонуйте за номером, що на скріні нижче.

У Нікополі під час війни відкрили вже третій освітній простір для дітей: як туди потрапити

Увага! Обов’язковою умовою відвідування простору є присутність батьків.

 

У Нікополі під час війни відкрили вже третій освітній простір для дітей: відео

Ще новини Нікополя і району: У Томаківці в укритті з’явився дитячий простір (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×