Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
13044
13044

У Нікополі пішла з життя медсестра, яку всі любили (фото)

У Нікополі пішла з життя медсестра, яку всі любили (фото)

У Нікополі пішла з життя медсестра, яка була великим професіоналом своєї справи і яку всі любили. До Nikopolnews звернулися вдячні пацієнти з проханням оприлюднити інформацію про смерть жінки.

Після тривалої важкої хвороби на 85 році життя померла Мокра Катерина Григорівна. Обраній професії медика жінка віддавалася на 200%. Все життя пропрацювала медичною сестрою. Спочатку у травматологічному відділенні 1-ї міської лікарні, а потім – у протитуберкульозному диспансері.

У Нікополі пішла з життя медсестра, яку всі любили (фото)

Мокра Катерина Григорівна

У Нікополі пішла з життя медсестра, яку всі любили

Про Катерину Григорівну колеги і пацієнти розповідають, що вона була дуже ввічливою, старанною, доброю, чуйною. У неї ніколи не виникало ні з ким конфліктів. Жінка професійно виконувала будь-які завдання. Особливо відповідальною її робота була на посаді дієтологічної медсестри у тубдиспансері. В обов’язки Катерини Григорівни входило складання раціонів для хворих. Треба було підраховувати калорії і враховувати масу факторів, аби меню сприяло одужанню пацієнтів.

Жінка дуже любила свою роботу, і довго не виходила на пенсію. Працювала, доки дозволяло здоров’я. На заслужений відпочинок пішла, вже розмінявши восьмий десяток.

А 18 березня 2023 року зупинилося її серце.

Катерина Григорівна була не тільки хорошою медсестрою, а і гарною мамою, виростивши розумного, порядного, патріотичного сина.

Усі, хто знав жінку, збережуть тільки теплі спогади про неї і почуття вдячності за зроблене нею добро.
Світла пам’ять! Співчуття рідним.

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу