Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1484
1484

У Нікополі почали перевіряти власників житла, що надали притулок переселенцям

У Нікополі почали перевіряти власників житла, що надали притулок переселенцям

У Нікополі почали перевіряти відомості, надані власниками житла для призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

З 2 травня 2022 року, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.22 № 333 уповноваженими особами виконавчого комітету Нікопольської міської ради проводиться перевірка відомостей, наданих власниками житла для призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів ВПО, – йдеться у повідомленні міськради.

У разі, якщо за результатами перевірки буде встановлено факт надання у заяві недостовірної інформації, виконавчий орган приймає рішення про відмову у виплаті компенсації.

Нікопольцям нагадують, що власникам житла, які тимчасово безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб, необхідно до 5 травня подати до ЦНАПу заяву на виплату компенсації за квітень 2022 року.

Телефон для довідок 0954359989, 0995408909.

Мешканців Нікополя просять надавати притулок переселенцям

Крутий проект «Небайдужі» у Нікополі — волонтери допомагають переселенцям: перелік пропозицій

«Нікополь не є глибоким тилом, переселенцям краще обирати інші регіони»: вечірнє звернення Олександра Саюка

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×