Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6350
6350

У Нікополі потребує допомоги 15-річний хлопчик

У Нікополі потребує допомоги 15-річний хлопчик

У Нікополі потребує допомоги 15-річний хлопчик, який має важке і, на жаль, невиліковне захворювання. Аби підтримувати організм і підліток міг жити більш-менш нормально, потрібні кошти. Про свого нового підопічного розповіли у БФ «Дітям Нікополя», передає Nikopolnews.

Немає нічого страшнішого для батьків, ніж коли хворіють їх діти. Все, чим ти можеш допомогти своїй дитині, – це полегшити її стан. Зробити її життя хоч трішечки комфортнішим і менш небезпечним, – пишуть у фонді.

Нового підопічного звуть Прохором. Ще в першому класі йому встановили діагноз – цукровий діабет. І відтоді пішов повний контроль, скільки й чого з’їсти, які мати фізичні навантаження, куди піти або не піти – все це під суворим контролем мами. Якщо втратити контроль, то може наступити діабетична кома.

Прохор змалечку звик боротися за своє життя. І нехай цукровий діабет це назавжди, втім, хлопець радіє життю, займається скелелазінням та дуже творча дитина. Для того, щоб додати юнаку позитивних емоцій батьки купили найдорожчого друга – собаку.

У Нікополі потрібна допомога підлітку

У Нікополі потребує допомоги 15-річний хлопчик

Цього року хлопцю встановили інсулінову помпу, яка автоматично контролює показники організму. Обслуговування інсулінової помпи коштує 5000 грн (кожного місяця).

Це велика сума для родини. Тому родина Прохора звертається до всіх небайдужий за допомогою. Одним із принципів нашого фонду є принцип сталості, ми розуміємо, що ці витрати будуть з родиною пожиттєво. Тому відкриваємо довготривалий збір. Зараз ми збираємо кошти на рік підтримки обслуговування інсулінової помпи , а саме 60000 грн.Тож просимо долучитися до благодійної справи всіх небайдужих, – пишуть у фонді.

Реквізити

  • ПриватБанк
  • UA113052990000026004060733219
  • № картки 5169 3305 1825 7016
To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×