Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4323
4323

Ми не зачиняли двері ні на мить: у Нікополі продовжує працювати “Дивоцін” – що можна купити, які ціни (ВІДЕО)

Ми не зачиняли двері ні на мить: у Нікополі продовжує працювати "Дивоцін" - що можна купити, які ціни (ВІДЕО)

В останні роки перед повномасштабною війною Нікополь активно розвивався. Зокрема, тут один за одним відкривалися супермаркети. Магазин «ДИВОЦІН» у Нікополі відкрився за 2 місяці до повномасштабної війни. NikopolNews тоді відвідував відкриття і готував про це матеріал, який став останнім з циклу новин про запуск нових магазинів. А потім почалися суцільні новини про втрати і руйнування…

Пройшло більше 2 років. Багато води утекло з того часу, як в прямому, так і переносному сенсі – Нікополь втратив своє Каховське водосховище. У місті понівечено тисячі будинків і будівель. Закрилося багато об’єктів бізнесу. Виїхала половина населення. Життя у місті стало дуже непростим. Але, не дивлячись на всі складнощі, з якими стикнулися мешканці під час війни, незламний Нікополь стоїть. Функціонує інфраструктура, працюють лікарні, аптеки, магазини. І «ДИВОЦІН» – один із тих магазинів, який не закрився і не евакуювався.

izobrazhenie viber 2022 02 19 12 40 34 528 копія

У Нікополі продовжує працювати “Дивоцін”

Він не зачиняв свої двері жодного разу за час повномасштабної війни. Він разом мешканцями незламного Нікополя вперто долає всі перешкоди, які виникають на шляху, і продовжує працювати.

Сьогодні NikopolNews знову відвідав «ДИВОЦІН», аби подивитися, що і за якими цінами тут можна придбати. Звісно, якщо порівнювати з 19 лютого 2022 року, ціни змінилися – як і скрізь. Але вони все одно нижчі, ніж у більшості інших супермаркетів. А підхід до своєї справи у «Дивоцін» такий же, як і раніше – професійний.

Після відвідування магазину, ми зробили невеличкий відео-ролик, аби нагадати вам про «Дивоцін» і трохи показати асортимент товарів. Якщо давно не відвідували, обоа’язково зазирніть. Скоріш за все, вас порадують ціни та продукція, і ви не залишите магазин із порожніми руками.

А ми нагадуємо, що мережа “Дивоцін” – це магазини склади в Україні, які працюють в форматі “жорсткий дискаунтер”.
Дискаунтер – магазин з широким асортиментом товарів за гуртовими цінами. У поєднанні зі зручним розташуванням і високою якістю продукції, даний формат максимально відповідає пріоритетам споживачів. Основна відмінність – ціни на 15-30% нижчі за середньоринкові.

“Дивоцін”- це магазин-склад, який пропонує широкий асортимент товару за вигідними цінами.
На торгових точках представлена кількість найменувань: бакалія, молочна продукція, гастрономія, кондитерскі вироби, напої, фрукти та овочі, консервація, побутова хімія.

Мережа “Дивоцін” пропонує товари кращих торгівельних марок та різної місткості фасування. Магазин-склад з мінімальними цінами та максимальною якістю. 1300 SKU. Мережа співпрацює з роздрібом та B2B.

“Дивоцін” прагне, щоб усі клієнти були задоволеними, тому ціни на весь асортимент – низькі кожного дня. Добрі ціни – добрі продукти.

«ДИВОЦІН» чекає на вас кожного дня із 08:00 до 19:00, без вихідних за адресою вул. Івана Богуна 6.
Колишня територія молочного заводу.

Раніше NikopolNews писав: «Чому ви не виїжджаєте?» — відповіді жінок з Нікополя, Харкова, Херсона, Одеси, Білопілля

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×