Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
423
423

У Нікополі продовжують готувати План доброчесності: відбулося чергове засідання

У Нікополі продовжують готувати План доброчесності: відбулося чергове засідання

У Нікополі відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Нікопольської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Тетяни Обиденної.

Про це повідомляє Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews.

Які питання розглядали на черговому засіданні у Нікополі

Були розглянуті питання щодо підготовки плану проведення оцінки корупційних ризиків, включення до складу робочої групи представників депутатського корпусу, залучення зовнішніх експертів до проведення оцінки. Також обговорювали проблемні питання, які виникли під час проведення дослідження середовища виконавчих органів міської ради та визначення обсягу оцінювання корупційних ризиків.

Дослідження середовища організації та визначення обсягу оцінювання корупційних ризиків здійснюються шляхом первинного збору та аналізу інформації про фактори середовища організації. На цьому етапі також можуть бути виявлені окремі корупційні ризики та/або джерела корупційних ризиків.

Під час дослідження середовища організації та визначення обсягу оцінювання корупційних ризиків робоча група:

  • визначає функції та активи організації, що становлять значну економічну цінність;
  • встановлює внутрішні та зовнішні зацікавлені сторони організації, аналізує характер їх відносин з організацією (відносини підпорядкування, підконтрольності, підзвітності, спрямування, координації, договірні відносини, відносини у процедурах надання адміністративних послуг тощо);
  • формує перелік нормативно-правових актів та розпорядчих документів, що регулюють діяльність організації;
  • збирає та аналізує інформацію про інші фактори середовища організації та визначає потенційно вразливі до корупції функції та процеси.

Ще новини Нікополя і району: Фінансова підтримка Нікопольщини і Криворіжжя: відбулося засідання Президії Дніпропетровської обласної ради

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу