Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4323
4323

У Нікополі розбійник підрізав господарів, коли ті повернулися додому, і втік через вікно – його судили

У Нікополі розбійник підрізав господарів, коли ті повернулися додому, і втік через вікно – його судили

У Нікополі розбійник напав на господарів, коли ті повернулися додому і застали у своєму будинку злодія. Чоловік опинився на лаві підсудних. Про це Nikopolnews повідомили у Нікопольській прокуратурі.

Як стало відомо, прокурор Нікопольської окружної прокуратури підтримував обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який проник в приватний будинок в м. Нікополь з метою викрадення будь-якого майна.

Коли злодій перебував у приміщенні будинку і шукав гроші та коштовності, несподівано повернулися господарі. Злочинець застосував до них насильство, небезпечне для життя. Тримаючи в руці ніж та погрожуючи його застосуванням, з метою подолання опору та подальшого безперешкодного залишення місця скоєння злочину, здійснив напад на власників та наніс два удари ножем.

Після чого, злочинець піднявся по сходам на другий поверх будинку та через вікно залишив місце вчинення злочину.

Вироком Нікопольського міськрайонного суду в травні 2022 року чоловіка визнано винуватим у пред`явленому йому обвинуваченню за ч. 3 ст. 187 КК України і призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 6 міс. із конфіскацією всього належного йому майна.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×