Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4725
4725

У Нікополі розпочали експеримент по вивезенню негабаритного сміття: він провалився

У Нікополі розпочали експеримент по вивезенню негабаритного сміття: він провалився

Два тижні тому у Нікополі розпочали експеримент по вивезенню негабаритного сміття. У Нікопольській міській раді розповіли, в чому саме він полягає, і як проходить, передає Nikopolnews.

Експеримент стосується вивезення негабаритного сміття (гілок, бадилля, листя тощо) в приватних секторах (на кварталах №12,13,14,15). Він полягає в тому, що було визначено чіткий графік, коли обслуговуюча компанія вивозить таке сміття біля бачків, а саме – кожну другу та четверту середу місяця.

У міськраді розповідають, що була проведена роз’яснювальна робота з жителями, розповсюджено інформаційні листовки, на сміттєві баки було нанесено графік за яким відбуватиметься вивезення негабаритного сміття. Жителів закликали виносити такі відходи саме на передодні дня вивозу. В теорії це дозволяє досягти чистоти у проміжку часу між вивезенням великогабариту (листя, гілок, бадилля), а значить біля баків не створюються скупчення сміття.

Мешканцям вказаних кварталів заздалегідь було повідомлено про нові умови вивезення негабаритного сміття, проте не всі стали їх дотримуватись.

Внаслідок цього маємо все ті ж купи сміття що й будо до цього, – констатують у міськраді.

Неможливо вивозити гілки, бадилля та листя щодня! Потрібен графік вивозу, а жителі повинні його дотримуватися.  Ми всі хочемо чистоти як у європейських містах і для цього потрібно дотримуватись простих умов! Закликаємо свідомо підійти до виконання правил, бо це і є запорукою чистоти наших вулиць! – звертається влада до мешканців.

Нікопольців просять виносити негабаритне сміття до контейнерів лише за визначеним графіком. У пресслужбі НМР наголошують, що поки подібна практика діє тільки на чотирьох кварталах (№12,13,14,15).

Якщо ви бачите на контейнері графік вивозу негабаритного сміття (листя, гілок, бадилля) виносьте його саме до зазначеного дня, – просять громадян.

Комунальники Нікополя вивезли з кладовища більше 300 тон сміття

У Нікополі з 2 травня відновлюють контроль показань водолічильників

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×