Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1023
1023

Графіки не діють: у Нікополі сьогодні будуть екстрені відключення світла

Графіки не діють: у Нікополі сьогодні будуть екстрені відключення світла

У Нікополі, як і по всій країні, сьогодні, 16 листопада, будуть екстрені відключення світла. Про це повідомляється на офіційній сторінці Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews

До уваги! Через вчорашні ракетні обстріли з боку рф за розпорядженням НЕК Укренерго вимушені проводити екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні, – йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що графіки стабілізаційних відключень наразі не діють!
Мешканців просять набратися терпіння та зберігати спокій. Енергетики країни роблять все можливе, щоб покращити ситуацію.

За словами начальника Дніпро ОВА Резніченка, на цю хвилину без електрики до 300 000 абонентів.  Критична інфраструктура заживлена.

Енергосистема країни знесилена російськими ударами і не витримує навантаження. Відключення необхідні для того, щоб стабілізувати її та запобігти аваріям. Вмикаємо режим тотальної економії. Повсюди і повсякчас. Тримаємо повними зарядні пристрої. Маємо напоготові ліхтарики та батарейки. Набираємося терпіння і впертості. Як би складно не було, витримаємо, – написав Резніченко вранці 16 листопада.

Українцям потрібно підготуватися до труднощів із електропостачанням – “Укренерго”

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×