Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1457
1457

У Нікополі сьогодні згадують вбиту ворожим снарядом екс-керівницю «Нікопольтеплоенерго»

У Нікополі сьогодні згадують вбиту ворожим снарядом екс-керівницю «Нікопольтеплоенерго»

У Нікополі сьогодні згадують вбиту ворожим снарядом екс-керівницю «Нікопольтеплоенерго» Ганну Зінченко. Пройшло 9 днів від її загибелі. Допис від імені колективу колишніх співробітників КП “Нікопольтеплоенерго” оприлюднила у Фейсбуці Ярослава Маханева, передає Nikopolnews.

Ганна Всеволодівна Зінченко загинула від ворожих снарядів, які випустили російські агресори в ніч з 6 на 7 травня по місту Нікополю.

Її смерть стала потрясінням для багатьох мешканців міста, а особливо для колишніх працівників КП “Нікопольтеплоенерго”, яке вона очолювала довгі роки, – пише Ярослава Маханева.

Вона розповідає, що Ганна Зінченко прийшла на комунальне підприємство, яке займалося постачанням тепла для населення міста, молодим спеціалістом. Висока відповідальність і професіоналізм сприяли призначенню її начальником планово-економічного відділу, а згодом допомогли стати керівником цього підприємства в нелегкі 90-ті і перше десятиліття 2000-х років.

Ганна Зінченко була великим професіоналом своєї справи і керівником, якого поважали не тільки підлеглі, а колеги та керівництво міста, – каже Ярослава Маханева

Загалом комунальному підприємству “Нікопольтеплоенерго” Ганна Зінченко присвятила більше 40 років свого професійного життя.

Всі, хто колись спілкувався з нею запам’ятали її дуже чуйною, доброю і вихованою людиною, яка з повагою відносилась до оточуючих, вміла навчити і підтримати, а якщо потрібно, і допомогти. Добра і світла пам’ять про Ганну Всеволодовну Зінченко буде довго жити в наших серцях. Колектив співробітників КП “Нікопольтеплоенерго”, – йдеться у дописі

Нагадаємо, Ганна Зінченко була матір’ю нинішнього начальника Управління інфраструктури, благоустрою і комунального господарства Нікопольської міської ради Всеволода Зінченка.

Nikopolnews висловлює щирі співчуття рідним жертві російської агресії.

Ще новини Нікополя: Завершилося обговорення перейменування 21-ї вулиці Нікополя – що пропонують мешканці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×