Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5734
5734

У Нікополі внаслідок обстрілу загинула матір начальника одного з управлінь НМР

У Нікополі внаслідок обстрілу загинула матір начальника одного з управлінь НМР

У Нікополі внаслідок обстрілу загинула матір начальника управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства НМР Всеволода Зінченка. Про це повідомив благочинний церков ПЦУ Нікополя і району ігумен Меркурій (Скороход), передає Nikopolnews.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в ніч на 7 травня у Нікополі загинула 72-річна жінка внаслідок ворожого обстрілу. Стало відоме її ім’я. Жертвою росіян стала Зінченко Анна Всеволодівна.

Від імені Керуючого Дніпропетровською єпархією Високопреосвященнійшого Владики Симеона, духовенства та віруючих Нікопольського благочиння Православної Церкви України висловлюємо щирі співчуття начальнику управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства НМР Зінченко Всеволоду Олександровичу у зв’язку із тяжкою втратою матусі. Світла пам’ять Анні Всеволодівні… Царство Небесне та Вічна пам’ять усім невинноубієнним мешканцям нашого козацького краю.

– написав ігумен Меркурій

Записати

На своїй сторінці у Фейсбуці Всеволод Зінченко повідомив, що відспівування його мами почнеться 08.05 о 14:00 у церкві Св. Петра Калнишевського.

Світла пам’ять загиблій! Щирі співчуття рідним і близьким.

Ще новини Нікополя: Коновальця, Сови, Андріанова: у Нікополі перейменували 23 вулиці і провулки (список)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×