Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18921
18921

У Польщі порізали сім’ю з Нікопольщини: мати загинула, 14-річна донька в реанімації

У Польщі порізали сім’ю з Нікопольщини: мати загинула, 14-річна донька в реанімації

У Польщі порізали сім’ю з Нікопольщини: мати загинула, 14-річна донька в реанімації. Постраждала ще одна українка. Про цю трагедію, яка сталася у ніч перед Великоднем, пишуть польські ЗМІ. Як стало відомо, загибла жінка і її донька – з селища Кам’янське Нікопольського району.

Про це повідомили у групі селища у Фейсбуці, передає Nikopolnews.

Доброго дня, громадо! Як багато з вас знає у нас в селі сталось велике горе, на Пасху порізали молоду сім‘ю, мати (Вікторія Зінченко) вмерла одразу, дівчинка знаходиться в реанімації. По проханню односельців, просимо відкрити збір сім‘ї загиблої, сума нереальна, але разом ми можемо зберегти життя хоча б дитині, 5168 7427 3348 0218 номер карти матері загиблої (Зінченко Антоніна). Щирі співчуття сім‘ї, – йдеться у дописі Катерини Ступак

порізали сім’ю з Нікопольщини

Ми зв’язалися з мешканцями Кам’янського, аби переконатися у достовірності цієї інформації. На жаль, вона правдива. Жертвою злочинця у Польщі дійсно стала наша землячка. У неї, окрім доньки, залишився син. Він теж знаходиться у Польщі.
Зокрема, інформацію підтвердив директор місцевої школи, де навчалися діти загиблої жінки, Кавалер Юрій Володимирович. За його словами, ця родина дійсно виїхала за кордон. І там, на жаль, сталася така трагедія. Дитині потрібна допомога.

порізали сім’ю з Нікопольщини

Від рук злочинця загинула Вікторія Зінченко з Нікопольського району

У Польщі порізали сім’ю з Нікопольщини: що відомо про трагедію

Польське видання Fakty.lca пише, що у ніч з 15 проти 16 квітня озброєний ножем чоловік напав на трьох громадянок України. Трагічний випадок стався у місті Легниця, що на заході Польщі.

До будинку, де жили вісім українців (хтось з них працював давно у Польщі, хтось перебував тут як біженець), проник злочинець з метою пограбування, але йому на шляху трапилася 37-річна жінка. Зловмисник жорстоко накинувся на неї з ножем і завдав їй смертельних поранень.

Почувши гучні крики в будинку, прокинулися 14-річна дочка загиблої та інша мешканка будинку. На них також накинувся злочинець та поранив ножем.

Постраждалу дівчинку з колото-різаними ранами грудей з місця події доправили до лікарні. Дитину вже прооперували. Її стан тяжкий.

Повідомляється, що батько дівчинки знаходиться в Україні і може служити в ЗСУ.

У Польщі порізали сім’ю з Нікопольщини: мати загинула, 14-річна донька в реанімації

Правоохоронці оперативно розшукали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 36-річний раніше засуджений місцевий житель. Він не співпрацює зі слідством. Йому вже обрали запобіжний захід – утримування під вартою. Якщо поляка визнають винним, йому загрожує довічне ув’язнення.

Ще новини Нікопольщини: На Нікопольщині чоловік, працюючи з худобою, серйозно поранив себе ножем

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×