Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1863
1863

У Нікополі співробітник «Інтерпайп» напав на дружину і тещу – тепер доведеться відпрацювати

В Никополе сотрудник «Интерпайп» напал на жену и тещу – теперь придется отработать

У Нікополі співробітник «Інтерпайп» напав на дружину і тещу, заподіявши жінкам тілесні ушкодження. З цього приводу відбувся суд, чоловікові вже винесений вирок, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень. Справа розглядалася у спрощеному порядку.

Злочин стався 22 січня 2022 року, а суд відбувся 16 лютого. Про підсудного відомо, що він – уродженець Нікополя, громадянин України, має вищу освіту, працює слюсарем на підприємстві «Інтерпайп-Никотьюб», одружений, має малолітнього сина. Раніше був судимий. У вересні 2020 року його визнали винним у скоєнні правопорушення за ч. 1 ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) і зобов’язали виплатити штраф у розмірі 1700 грн. Який так і не був сплачений.

 width=

В цей раз нікопольця судили по тій же статті. А події 22 січня 2022 року розвивалися так.

Пізно ввечері чоловік знаходився у своїй квартирі і сварився з дружиною. Раптово у нього виник злочинний умисел, спрямований на заподіяння тілесних ушкоджень дружині. Він підійшов до жінки і почав її душити. В результаті на шиї потерпілої залишилися синці, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Але на цьому домашній ґвалтівник не зупинився. Після нападу на дружину він вийшов на вулицю і побачив у дворі будинку тещу. Тоді він напав і на неї: бив по обличчю і грудях руками, а також наніс удар ногою. У постраждалої були зафіксовані синці, а також внутрішньошкірні крововиливи стегна, які теж відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

У Нікополі співробітник «Інтерпайп» напав на дружину і тещу – тепер доведеться відпрацювати

 width=

Свою провину підсудний визнав повністю. Суд визнав його винним і засудив до 80 годин громадських робіт.

Стало відомо, як покарали чоловіка, який напав на касира в АТБ в Нікополі

У Нікополі працівника «пташки» судили за напад на газівника

У Нікополі працівник «пташки» пограбував 85-річну сусідку, віднявши останні 28 гривень – суд виніс вирок

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×