Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3743
3743

У Нікополі підозрюваний у вбивстві працівника ТЦК вийшов на волю – ЗМІ

У Нікополі підозрюваний у вбивстві працівника ТЦК вийшов на волю

У Нікополі підозрюваний у вбивстві працівника ТЦК і феросплавника 53-річного Валерія Валепи вийшов на волю. Він може уникнути покарання.

Про жорстке вбивство 53-річного Валерія Валепи на вулиці Nikopolnews розповідав червні 2024 року. Тоді ми не знайшли офіційної інформації про це резонансне вбивство в офіційній кримінальній хроніці, але його обговорювали люди у соціальних мережах. А подробиці трагедії нам розповіла донька вбитого чоловіка Юлія Валепа.

22

Кроваве вбивство чоловіка сталося ввечері 14 червня у дворі однієї з місцевих багатоповерхівок приблизно о 21:30. Того дня Валерій Валепа був на роботі. Потім прийшов додому. Поговорив по відеозв’язку з донькою й збирався вже спати. Почувши на вулиці крики, він вийшов на балкон й побачив, що б’ють молодого сусіда. Чоловік не витримав й вибіг у двір, аби врятувати хлопця.

Як  розповіла донька загиблого,  вбивця штовхнув її батька, а потім почав жорстоко бити. Зламав череп. Бив ногами по голові. В кінці стрибнув на голову….

Нові подробиці резонансної справи розповіли журналісти 11 каналу в програмі «Про Нікополь» 5 вересня.

У Нікополі підозрюваний у вбивстві працівника ТЦК вийшов на волю: відео

На місці жорстокого вбивства Валерія Валепи досі повно слідів крові. А вбивця чоловіка гуляє на волі.

«Людина(підозрюваний у вбивстві – авт.) приблизно 50-58 днів знаходився у СІЗО. Але на цей час під дуже маленьку заставу людина вже знаходиться вдома. Навіть без домашнього арешту», каже Юлія Валепа.

До СІЗО чоловік потрапив навіть не через підозру у вбивстві. Його звинуватили у вмисному тяжкому тілесному ушкоджені, що спричинило смерть. Санкції цієї статті передбачає лише до 10 років ув’язнення. Адвокат потерпілої сторони намагалася змінити. Вона писала всі можливі скарги.

4

Але вони лишалися без відповіді. Юлія Валепа разом з адвокатами переконані, що причина у цьому те, ще дружина підозрюваного працює у поліції. Буквально в одній будівлі зі слідством і може впливати на хід розслідування.

«Прийшла дружина у відділ поліції і почала докази. Міняти показання вбивці», розповідає Юлія.

Дівчина говорить, що в цій справі йдеться навіть і про залякування головного свідка. Ним є хлопець, якого ціною власного життя врятував Валерій Валепа.

У Нікополі підозрюваний у вбивстві працівника ТЦК вийшов на волю

Через те, що підозрюваний зараз на волі, Юлія Валепа побоюється за безпеку своєї матері. Адже він живе неподалік. А що на ці звинувачення каже сам підозрюваний, журналісти не змогли дізнатися, оскільки не застали його вдома. І на телефонний дзвінок він не відповідає.

«Дружина вбивці працює у поліції. Чому вона має повне право прикривати вбивцю і при цьому працювати у відділі поліції?», говорить Юлія Валепа.

Чи відомий цей факт слідству та, чи буде слідчий добиватися повернення підозрюваного у СІЗО? З такими питаннями наші колеги з 11-го каналу звернулися до правоохоронці області й чекають відповідь.

Натомість Юлія говорить, що вбивство свого батька вона винному не подарує.

Ще новини Нікополя: Німецький міст через Дніпро біля Нікополя був не один – унікальне фото 1943 року і його історія

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×