Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7517
7517

«Нестерпний біль у грудях на тлі повного благополуччя» – у Нікополі врятували 41-річного чоловіка

«Нестерпний біль у серці на тлі повного благополуччя» - у Нікополі врятували 41-річного чоловіка

У Нікополі врятували молодого чоловіка, у якого раптово стався серцевий напад. Ситуація була критичною. Завдяки швидкій реакції родичів і професійним діям медикам бригади екстреної допомоги людина залишилася жива. Про це розповідає медик Марина Авдієнко, передає Nikopolnews.

Людське життя тендітне і непередбачуване. Зараз ти можеш бути здоровим і енергійним, а через зовсім короткий час  вже потребуєш екстреної медичної допомоги, – пише Марина Авдієнко

Вона розповідає, що в кінці минулого тижня раптово стало зле молодому мешканцю Нікополя. На тлі повного благополуччя у чоловіка виник нестерпний пекучий біль в грудях. Дружина викликала «103».

Першою на виклик виїхала бригада № 14106 підстанції м .Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР». Керівник бригади – фельдшер Шаманський Сергій Анатолійович, водій – Ольховський Олег Григорович. Оцінивши вкрай тяжкий стан пацієнта, фельдшер викликав на допомогу бригаду інтенсивної терапії і реанімації, а сам приступив до надання екстреної медичної допомоги хворому. До прибуття реанімаційної бригади фельдшеру допомагала родичка пацієнта – медичний працівник однієї з лікарень Нікополя.

Через короткий час до проведення реанімаційних заходів приєдналася бригада №14103 під керіництвом лікаря Чекан Ірини Іванівни (фельдшери Мальованик Дмитро Сергійович та Кириченко Ігор Михайлович, водій Золотаревський Олександр Григорович). Після проведення успішної дефібриляції серцевий ритм у пацієнта поновився, з’явилося самостійне дихання. Пацієнта терміново було госпіталізовано до Нікопольскої міської лікарні № 4 і передано досвідченому медичному персоналу цього закладу.

У Нікополі врятували 41-річного чоловіка завдяки професійності медиків

«Нестерпний біль у грудях на тлі повного благополуччя» - у Нікополі врятували 41-річного чоловіка

«Нестерпний біль у грудях на тлі повного благополуччя» - у Нікополі врятували 41-річного чоловіка

Завжди хочеться, щоб старання і вміння медичних працівників не були марними. Багато залежить і від самих хворих. Нерідко пацієнти нехтують так званими «першими дзвіночками» погіршення стану; і «повне благополуччя» може бути лише уявним, – пише Марина Авдієнко

Ще новини Нікополя: У Нікополі пішла з життя лікар, яка 30 років рятувала пацієнтів на «швидкій»

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×