Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1016
1016

У Нікополі затримали трьох крадіїв

У Нікополі затримали трьох крадіїв

У Нікополі поліцейські встановили трьох чоловіків, підозрюваних у крадіжках, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Як встановили поліцейські, 43-річний зловмисник скористався відсутністю власників квартири та проник до приміщення, віджавши пластикове вікно. Потім виніс з оселі побутову техніку та продав її. Поліцейські опитали свідків, які надали прикмети крадія. Злодія встановили, викрадені у людей речі вилучили. Було встановлено, що чоловік раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.

Також поліцейські встановили 39-річного крадія, який вдень на автобусній зупинці викрав з кишені чоловіка мобільний телефон і втік.

Ще одного злодія притягнули до кримінальної відповідальності за крадіжку телефону у знайомого. Перебуваючи в його квартирі, чоловік скористався моментом, коли господар відволікся, та здійснив крадіжку.

22 листопада всім трьом фігурантам слідчими за погодженням із Нікопольською окружною прокуратурою оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Джерело – Національна поліція

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×