Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
566
566

Нищівний удар по базі в Токмаку на Запоріжжі: Генштаб назвав втрати окупантів

Нищівний удар по базі в Токмаку на Запоріжжі: Генштаб назвав втрати окупантів

У Генштабі ЗСУ назвали втрати окупантів в результаті нищівного удару українських військових по ворожій базі в Токмаку на Запоріжжі, передає Nikopolnews.

Нагадаємо, в окупованому Токмаку Запорізької області вранці 3 січня було завдано удару по корпусу міського тубдиспансеру. Як повідомляло запорізьке видання «РІА Мелітополь», у будівлі лікарні базувалися російські військові.

«Сьогодні приблизно о 4 ранку артилерія ЗСУ накрила чергове розташування окупантів. Рашисти підступно зайняли корпус тублікарні. Карма від ЗСУ прилетіла влучно. Під завалами вороги і лишилися», – йшлося у повідомленні 3 січня.

За даними видання, місце події після прильоту оточила поліція. До зруйнованої будівлі з’їхалися пожежні, швидкі військова техніка з краном для розбору завалів.

Представник окупаційної адміністрації Володимир Рогов, у свою чергу, стверджував, що в будівлі були «хворі мирні жителі». Окупанти навіть знімали ролик, де розповідали про «наляканих жінок і дітей, які знаходилися у палатах». Проте нікого з пацієнтів у відео так і не показали.

А сьогодні Генштаб ЗСУ підтвердив, що у результаті удару українських військових 3 січня по окупованому Росією Токмаку в Запорізькій області загинули і отримали поранення 80 російських військових. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу 4 січня.

Скільки “Калібрів” та ракет Х-101 виготовляє рф за місяць – дані розвідки

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×