Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2508
2508

Українська авіація масштабно атакувала ворога на Херсонщині і отримала гарний «врожай»

Українська авіація масштабно атакувала ворога на Херсонщині і отримала гарний «врожай

Українська авіація нанесла серію ударів по скупченням ворога на Херсонщині і отримала гарний «врожай!, противник веде оборону на криворізькому напрямку. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Оперативне командування “Південь” і Генштаб ЗСУ.

Згідно інформації, наданої в ОК «Південь», нашою авіацією 9 червня нанесено серію ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам противника в п’ятьох різних населених пунктах Херсонщини.

За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищено 33 рашисти, реактивну систему залпового вогню «Град», кілька одиниць броньованої техніки, 3️ склади боєприпасів та 2️- паливно-мастильних матеріалів. Решта ворожих втрат уточнюється.

Зранку 10 червня Генштаб ЗСУ повідомляє, що на Південнобузькому напрямку (сюди входять Криворізький і Миколаєвський напрямок) підрозділи ворога ведуть оборону. З метою посилення угруповання противник провів переміщення підрозділів. Вживає заходів з інженерного обладнання раніше зайнятих рубежів. Зокрема відзначається встановлення мінних загороджень в районі населеного пункту Високопілля.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×