Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1843
1843

Два нових укриття у Нікополі витримують надпотужні удари: як вони виглядають (відео)

Два нових укриття у Нікополі витримують надпотужні удари: як вони виглядають (відео)

Як повідомлялося раніше, два нових укриття у Нікополі встановили благодійники з Червоного хреста. В пресслужбі Нікопольської міської ради прокоментували цю подію і підготували сюжет, передає Nikopolnews.

У співпраці з міською владою благодійники продовжують облаштовувати Нікополь мобільними захисними укриттями. Так, нещодавно українська організація Червоного Хреста передала місту два сертифіковані укриття, – йдеться у повідомленні

В сюжеті прессслужби НМР зазначається, що укриття відповідають всім європейським стандартам та розраховані на 10-15 людей. Виготовлені вони з армованого залізобетону та обладнані сталевими дверима. По внутрішньому периметру для зручності людей встановлені дерев’яні лавочки. Укриття оснащені вентиляцією та освітленням.

Також повідомляється, що укриття сертифіковані – вони витримують надпотужні удари.

Захисні об’єкти встановлено поблизу двох амбулаторій сімейної медицини Нікополя. Лікарі кажуть, що в самих приміщеннях укриттів немає. Співробітники амбулаторій будуть слідкувати за чистотою та доступністю нових захисних споруд.

В організації ж Червоного хреста запевняють, що ініціатива встановлення укриттів у Нікополі буде продовжена.

Детальніше – в сюжеті пресслужби НМР нижче.

Два нових укриття у Нікополі: як вони виглядають

Ще новини Нікополя: Можна загинути просто на вулиці, 90% обстрілів стаються вдень – про ситуацію в Нікополі і районі розповів Євген Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×