Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
4108
4108

Уродженець Нікополя жбурнув чашку у вагітну жінку і вбив ненароджену дитину – як його покарали

Уродженець Нікополя жбурнув чашку у вагітну жінку і вбив ненароджену дитину – як його покарали

Уродженець Нікополя жбурнув чашку у свою вагітну співмешканку, внаслідок чого загинула ненароджена дитина. Вже відбувся суд і стало відомо, як покарали чоловіка.

Уродженця Нікополя судили у місті Кам’янське. Саме там зараз проживає чоловік. Подія сталася 8 квітня цього року, а суд відбувся 16 жовтня.

Про це повідомило з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень місцеве видання sobitie, передає Nikopolnews.

Що відомо про підсудного

Про підсудного відомо, що він уродженця м. Нікополь, Нікопольського району Дніпропетровської області,
громадянин України, з середньою освітою, не одружений, на утриманні малолітніх дітей не має, офіційно не
працевлаштований.

Уродженець Нікополя жбурнув чашку у вагітну жінку

Як стало відомо з матеріалів справи, 8 квітня цього року уродженець м. Нікополь, перебуваючи за місцем свого мешкання у Кам’янському, вступив у сварку з побутових причин зі своєю вагітною співмешканкою. Бажаючи помститися жінці за її висловлювання, які він вважав образливими для себе, чоловік кинув керамічну чашку в її бік. Пролетівши близько 8 метрів, чашка влучила в живіт вагітної.

В результаті жінка дістала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої травми черева та матки, що призвело до тотального передчасного відшарування нормально розташованої плаценти, порушення матково-плацентарного кровообігу, антенатальної асфіксії плоду та внутрішньоутробної гибелі плоду.

Дії чоловіка було кваліфіковано за ст. 128 КК України, тобто заподіяння необережного тяжкого тілесного ушкодження. Обставинами, що пом’якшують покарання обвинуваченому, суд визнав його щире каяття та визнання вини, обставинами, які обтяжують покарання – вчинення кримінального правопорушення щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах та вчинення кримінального правопорушення щодо жінки, яка завідомо винного перебувала у стані вагітності.

В ході досудового розслідування потерпіла та обвинувачений  уклали письмову угоду про примирення, в якій було вказано узгоджене потерпілою та обвинуваченим покарання у виді громадських робіт на строк 240 (двісті сорок) годин.

Що вирішив суд

Уродженець Нікополя жбурнув чашку у вагітну жінку і вбив ненароджену дитину – як його покарали

Потерпіла в підготовчому судовому засіданні просила затвердити угоду про примирення та повідомила, що  вона примирилася з обвинуваченим, який є її співмешканцем, з яким вона і надалі проживає, і що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого вона не має.

16  жовтня Дніпровський райсуд затвердив угоду про примирення, визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 КК України, та призначив йому покарання у виді громадських робіт на строк 240 годин.

Речові докази – розбиту чашку з двох частин та рушник зі слідами крові –  суд постановив знищити.

Ще новини Нікополя і району: У Нікополі судили чоловіка, який 10 років не платив аліменти своїй доньці: як його покарали

Читайте також: Отруєння невідомою речовиною: 3-річний хлопчик помер у лікарні Рівного

 

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу