Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18513
18513

Колаборантка з Нікополя працює на окупантів у Генічеську (відео)

Колаборантка з Нікополя працює на окупантів у Генічеську (відео)

Колаборантка з Нікополя працює на окупантів у Генічеську на Херсонщині. Про це свідчить відео, оприлюднене у мережі. Ірина Щупій (вона ж Ірина Сушкіна), випускниця нікопольської школи №6 фігурує в сюжеті колаборантського телеканалу Таврія Херсон у якості «головного спеціаліста-експерта росії по Херсонській області».

Інформацію про колаборантку оприлюднила у Фейсбуці її однокласниця Даша Рощіна ще у березні. Те, що Ірина Щупій – жила і навчалася у Нікополі у 6-й школі підтверджує і кореспондент Nikopolnews, яка була з нею знайома під час навчання.

Ось, що пише Даша Рощіна про Ірину Щупій:

На цьому відео – моя однокласниця Іра Щупій. Зараз її звуть Irina Suhkina. Мабуть, це прізвище її колишнього чоловіка. Ірина розведена і має дитину. Живе Іріна в Генічеську і працює головним спеціалістом-експертом клієнтської служби фонду россії по Херсонській області. Іріна – колаборантка. І судячи з відео, працює на ворога Ірина з власної волі.

Цікаво, як почуває себе Ірина, знаючи, що її рідний Нікополь, де знаходяться її рідні, регулярно обстрілюють ті, кого вона так завзято обслуговує? Хоча хіба тут можна говорити хоча б про якусь совість…

Колаборантка з Нікополя на відео розповідає про “допомогу від росії”

Ось ПОСИЛАННЯ на особисту сторінку колаборантку Ірину у Фейсбуці

Ще новини Дніпропетровщини: Загинули мама з дитиною – у Дніпрі поліція працює на місці ракетного удару

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×