Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6945
6945

В районі Апостолового ворожий винищувач атакував наш літак

В районі Апостолового ворожий винищувач атакував наш літак

В районі Апостолового ворожий винищувач атакував крилатою ракетою наш літак, повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Скований у просуванні суходолом, противник активізує повітряні удари. В районі Апостолового ворожий винищувач застосував по нашому бомбардувальнику крилату ракету класу «повітря-повітря». Майстерність нашого пілота проявилась у віртуозному ухилянні від атаки, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Херсонщині ворожий Ка-52 намагався вдарити по наших позиціях, але віддав перевагу маневру і втечі під вогнем гідної відсічі.

На лінії зіткнення обстановка під контролем сил оборони. Ворог тримається оборонних рубежів, але намагається проводити повітряну розвідку, гатити артилерією та наносити ракетні удари по тилу наших позицій та звільнених населених пунктах.

У ранковому зведення Генштабу ЗСУ повідомляється, що на Південнобузькому напрямку фронту, до якого входить Криворізький, ворог зосереджує зусилля на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні наступу наших військ. Активних дій не вів. Здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Червоний Яр, Мурахівка, Калинівка, Зелений Гай, Квітневе, Поляна, Червона Долина, Широке, Благодатне, Зоря та Лупареве.

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×