Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3353
3353

Ворог продовжує відступати – ситуація на Криворізькому напрямку станом на ранок 29 травня

Ворог продовжує відступати – ситуація на Криворізькому напрямку станом на ранок 29 травня

Ворог продовжує відступати, займає невигідні позиції, але вживає заходів з відновлення втраченого. Якою є ситуація на Криворізькому напрямку фронту станом на ранок 29 травня, Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Генштаб ЗСУ. Нагадаємо, лінія фронту проходить у Херсонській області.

Ворог, в результаті наступальних дій українських підрозділів зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах в районі населеного пункту Костромка, – йдеться у ранковому зведенні Генштабу 29 травня.

У Генштабі додають, що ворог вживає заходів з відновлення втрачених позицій за рахунок перекидання резервів на загрозливі напрямки.

Російські окупанти здійснили вогневе ураження цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Лимани, Степова Долина, Луч, Партизани, Червоний Яр, Трудолюбівка та інших.

З метою поповнення втрат ворог посилює угруповання знятими зі зберігання застарілими зразками озброєння та військової техніки, зокрема, танками Т-62 та БМП-1.

Увечері 28 травня Генштаб повідомляв, що на Південнобузькому напрямку противник зосереджує основні зусилля на утриманні зайнятих рубежів.

Внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської області.

Російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Прибузьке, Посад-Покровське, Благодатне, Осокорівка, Нововоронцовка, Новоолександрівка та інших. Силами зенітних ракетних систем С-300 противник продовжував нарощувати систему протиповітряної оборони.

Нагадаємо, увечері 28 травня по Кривому Рогу було нанесено ракетний удар. Ворог продовжує руйнувати промислову інфраструктуру регіонів України.

За попередніми даними, постраждалих немає. Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×