Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2115
2115

ЗСУ пішли у наступ у Херсонській області: ворог поніс втрати і відступив

ЗСУ пішли у наступ у Херсонській області: ворог поніс втрати і відступив

Підрозділи Збройних сил України пішли у наступ у Херсонській області, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Генштаб ЗСУ.

Українські військові поблизу адміністративного кордону Миколаївської та Херсонської областей перейшли в наступ, змусивши війська окупантів відступити з втратами і зайняти вигідні позиції для оборони.

Про це йдеться у вечірній зведенні Генерального штабу ЗСУ 28 травня.

‘В результаті наступальний дій підрозділів Сил оборони ворог поніс втрати і зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Белогорки. Бойові дії тривають’, — сказано в повідомленні.

Відзначається, що війська окупантів в регіоні здійснили обстріл цивільної інфраструктури в населених пунктах Осокорівка, Благодатне, Посад-Покровське, Прибузьке, Нововоронцовка та Новоолександрівка.

Ці села розташовані поблизу адміністративного кордону між Миколаївською та Херсонською областями.

Також повідомляється, що російські війська продовжують нарощувати систему протиповітряної оборони у даному регіоні, зокрема, з допомогою зенітно-ракетних комплексів С-300.

ЗСУ пішли у наступ у Херсонській області: ворог поніс втрати і відступив

Нагадаємо, вчора, 27 травня, радник голови Офісу Президента Олексій Арестович розповів в інтерв’ю російському журналісту Марку Фейгину, що в Херсонській області підрозділи ЗСУ провели успішну контратаку і намітилася перспектива відсікти Криворізьке угрупування російських військ від Херсонського.

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×