Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
410
410

«Війна не привід перетворювати Нікополь на сміттєзвалище» – влада звернулася до містян

«Війна не привід перетворювати Нікополь на сміттєзвалище» - влада звернулася до містян

Міська влада звернулася до нікопольців 17 травня. Мешканців закликають до порядку і порядності. Адже війна не привід перетворювати Нікополь на сміттєзвалище. Відповідне звернення оприлюднила пресслужба Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Шановні мешканці міста! Звертаємо вашу увагу, війна – не привід перетворювати місто на сміттєзвалища та суцільні купи гілля! – йдеться у повідомленні.

Нікопольців просять виносити сміття виключно до контейнерів, не кидати сміття на вулицях, виконуючи ремонтні роботи, потурбуватися про вивіз будівельного сміття у визначені для цього місця, у приватному секторі, при обрізанні дерев, складати гілля на своєму подвір’ї.

Зазначається, що особливо часто правила благоустрою порушуються на вул. Херсонській та у прилеглих до неї провулках.

Бережімо бюджетні кошти для відбудови країни та допомоги соціально-незахищеним верствам населення, а не для прибирання стихійних звалищ! – закликають нікопольців.

Міськрада інформує, що інспектори КП Муніципальна варта НМР щоденно патрулюють територію міста для виявлення порушень громадського порядку, зокрема проводять контроль благоустрою.

Звертаємось до бізнес-сектору з нагадуванням про необхідність прибирання та вчасного покосу трави прилеглих територій незалежно від того, чи відновили вони свою роботу! – йдеться у повідомленні.

Якщо ви стали свідком порушень, звертайтесь до КП Муніципальна варта за номером 096 515 67 28.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×