Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1267
1267

Ворог намагався прорватися в тил ЗСУ біля кордону з Криворізьким районом – Вілкул

Ворог намагався прорватися в тил ЗСУ біля кордону з Криворізьким районом – Вілкул

Ворог намагався прорватися в тил українських військових біля кордону з Криворізьким районом. Про це розповів, посилаючись на ОК «Південь» начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

В районі села Добрянка (це ще Херсонська область, але близько до кордону Криворізького району), ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася здійснити прорив у тил наших підрозділів. Але отримала потужний відсіч наших частин, і змушена була відступити на вихідні позиції, – розповів Олександр Вілкул.

За його словами, ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напруженою, але знаходиться під повним контролем Збройних Сил України. Наші частини продовжують вести успішні бойові дії на південному від Кривого Рогу напрямку. Ворог несе втрати в живій силі і техніці.

Рашисти все більше зосереджуються на обороні. Так, за інформацією Оперативного командування «Південь», орками підірвані мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки. Таким чином вони намагаються протидіяти контрнаступу ЗСУ на півдні, – констатував начальник військової адміністрації.

Ворог продовжує обстріл з усіх видів РСЗВ і ствольної артилерії по всій лінії зіткнення. Зокрема, якщо говорити про Криворізький район, знову під удар потрапила прикордонна з Зеленодільською громадою територія. На щастя, жертв немає. При мінометному обстрілі села Твердомедово Великоолександрівського району дуже важкі поранення отримав місцевий житель, чоловік 1990 року народження. Він був вивезений в Кривий Ріг і зараз за його життя борються лікарі.

У Кривому Розі та районі ситуація повністю стабільна і контролюється Збройними силами України та Військовою адміністрацією. Триває зміцнення оборони по всьому периметру міста на всіх ешелонах захисту.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу