Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
695
695

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

«Ворог продовжує обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту» - Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Про ситуацію на Криворізькому напрямку і в регіоні станом на вечір 14 травня розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула, ситуація у Кривому Розі і районі стабільна. Дальні рубежі оборони, як і раніше, проходять всередині Херсонської області. Наші Збройні Сили мужньо виконують свій обов’язок, ведуться позиційні бої.

Ворог продовжує постійні обстріли наших військ і населених пунктів поруч з лінією фронту в Херсонській області. Також 14 травня були обстріляні території Апостолівської, Широківської і Зеленодільське громад – жертв немає.

Наші героїчні рятувальники продовжують розмінування територій, які орки обстрілюють забороненими озброєннями — касетними боєприпасами. З 24 лютого вже розмінували понад 1300 зарядів, зокрема, за останню добу – 60. Підкреслюю: бережіть себе! Побачили сріблясті циліндрики п’ять на два – два з половиною сантиметри – не чіпайте! Негайно йдіть і телефонуйте 101 і 102. Тому що, на жаль, в нашій області вже було шість випадків підривів. Люди піднімали боєприпаси і в результаті гинули, – нагадав Олександр Вілкул.

Після кожного обстрілу ми займаємося відновленням інфраструктури та електропостачання в селах, які обстріляв ворог, – повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×