Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1909
1909

Ворог нарощує угрупування на Криворізькому напрямку фронту

Ворог нарощує угрупування на Криворізькому напрямку фронту

Ворог нарощує угрупування на Криворізькому напрямку фронту, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Генштаб і Оперативне Командування «Південь».

Обстановка в нашій операційній зоні складна й динамічна у розвитку, але перебуває під контролем сил оборони, – зазначають в ОК «Південь».

Ворог продовжує ведення бойових дій на рубежах оборони, нарощує угрупування на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ. Не виключено, в подальшому, створення ударних угруповань.

У Генштабі вранці 1 серпня підтверджують, що відзначається посилення противником угруповання військ на Криворізькому напрямку.

Також тут повідомляють, що на Південнобузькому напрямку окупанти обстрілювали із ствольної, реактивної артилерії та танків райони Миролюбівки, Нововознесенського, Високопілля, Миколаєва та ще понад 25 населених пунктів. Завдав авіаційного удару неподалік Ольгиного поблизу з кордоном з Дніпропетровщною. Продовжує ведення повітряної розвідки БпЛА.

Всього протягом дня противник на півдні наніс два авіаційних та один ракетний удари.

Парами гелікоптерів намагався вдарити по наших позиціях в Бериславському й Каховському районах Херсонщини. Без наших втрат.

Натомість нашою авіацією нанесено два удари по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удар по ворожим станціям радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки. Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районе залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуютьс.

А підтверджені втрати складають 52 окупанти  4️ танки, 2️ самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артуствновку, 8️ одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4️ склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

Загрози ракетних ударів та посилення ракетно-артилерійських обстрілів залишаються, на жаль актуальними. Дослухайтесь до сигналів повітряної тривоги, не нехтуйте укриттями чи хоча б правилом двох стін, за доцільністю. Враховуючи характер снарядів, які використовує ворог, візьміть за правило самі і навчайте дітей, не чіпати сторонні, підозрілі, небезпечні предмети, дистанціюватися від них та викликати відповідні служби, – попереджають в ОК «Південь».

Росія посилила своє угрупування на Криворізькому напрямку – Міноборони

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×