Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2289
2289

Ворожа «тарілка» і нічні патрулювання – новини з окупованого Енергодару

Ворожа «тарілка» і нічні патрулювання – новини з окупованого Енергодару

Новини з окупованого Енергодару: тут загарбники встановили супутникову «тарілку», аби вести ворожу агітацію у місті. Про це повідомляє Енергоатом, передає Nikopolnews.

В повідомленні Енергоатому йдеться, що 26 березня російські окупанти, які захопили місто-супутник ЗАЕС майже місяць тому, встановили свою “тарілку” для забезпечення мовлення. Агресори планують проводити ворожу агітацію серед містян.

Пресслужба Енергоатому повідомила, що супутникову тарілку встановили на будівлі вузлу зв’язку Запорізької АЕС. Вона розташована поряд з будівлею міської ради в центрі міста. Крім того, навколо будівлі виставили озброєну охорону.

Тим часом, міський голова Енергодару Дмитро Орлов повідомляє, що у місті з 27 березня поновлюється патрулювання у нічний час виключно силами громади міста,  без участі окупаційних військ.

За ті шість днів, поки в Енергодарі не здійснювалось патрулювання народними дружинами, в місті суттєво збільшилася кількість випадків мародерства та погіршилася криміногенна ситуація на вулицях. Організація спільного патрулювання, як це було запропоновано тиждень тому, категорично неможлива. Працівники Запорізької АЕС, комунальних та інших підприємств, які формували народні дружини, представники органів місцевого самоврядування таку пропозицію вважають неприйнятною, – написав міський голова.

Для стабілізаціі правопорядку в Енергодарі було прийнято рішення поновити патрулювання силами народних дружин виключно у складі мешканців міста.

Також зверніть увагу, що від завтра, 27 березня, з урахуванням графіку змін працівників ЗАЕС та змінного оперативного персоналу інших підприємств скорочено тривалість КОМЕНДАНТСЬКОГО ЧАСУ. Він починатиметься з 00.00 (опівночі) і триватиме до 05.00. Просимо в цей час не перебувати на вулицях міста! – інформує міський голова.

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали повноваження

Росія нагнала до Енергодару 600 омонівців для придушення спротиву

Під час захисту ЗАЕС загинули троє українських воїнів

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×