Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3409
3409

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали повноваження

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали свої повноваження

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали свої повноваження. Про це повідомив міський голова Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

23-24 березня більшість депутатів Енергодарськоі міської ради 8-скликання  від політичних партій  «Європейська солідарність», «За Майбутнє», «Нова політика» та частина депутатів від колишньої партії ОПЗЖ склали свої повноваження. Частину цих заяв можна було побачити в Інтернеті. Але всі без виключення направлені до відповідного органу, – написав міський голова.

Він підкреслив, що це непросте, але виважене рішення, депутати різних фракцій пояснюють неможливістю сумлінно та ефективно, в рамках діючого законодавства України, виконувати свої обов’язки. Саме в такі умови вони поставлені зараз, через місяць від початку війни.

Для недопущення  використання іх голосів під примусом – для створення будь-яких незаконних «народних республік» на території м. Енергодар під керуванням країни-агресора, а саме така тенденція з боку окупантів прослідковується в місті в останні дні, кожним особисто було прийнято таке рішення, – пояснив Дмитро Орлов.

Він запевнив, що всі депутати, які склали свої повноваження, надалі продовжать займатися громадською роботою та опікуватися потребами громадян, які мешкають на їхніх округах та за іх межами.

Стосовно фінансування захищених статей витрат (заробітна плата працівникам комунальних підприємств та бюджетної сфери, комунальні послуги): воно і надалі буде здійснюватися за умови роботи Державного казначейства України, – повідомив мер.

Майже всі депутати окупованого Енергодару склали повноваження

Депутати Дніпропетровщини отримують від окупантів пропозиції про співпрацю

Росія нагнала до Енергодару 600 омонівців для придушення спротиву

В окупованому Енергодарі мешканці вийшли на проукраїнський мітинг: росіяни почали стрілянину (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×