Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5050
5050

Нові тарифи на вивіз сміття у Нікополі з 1 березня, договір, реквізити, контакти

Нові тарифи на вивіз сміття у Нікополі з 1 березня, договір, реквізити, контакти

Нікопольцям офіційно повідомили нові тарифи на вивіз сміття у Нікополі з 1 березня, а також надали інформацію про договір і про реквізити, контакти підрядника, що буде надавати послугу, передає Nikopolnews.

З 1 березня 2020 року вивозом сміття в Нікополі займалася компанія «Дніпрокомунтрас». За цей час надходило багато нарікань. Тому було оголошено та проведено конкурс на визначення нового виконавця послуг, переможцем якого стало КП «Міське паркове господарство», – йдеться у повідомленні

Нові тарифи на вивіз сміття у Нікополі з 1 березня, договір, реквізити, контакти

З 1 березня 2024 року це підприємство розпочне вивозити сміття та укладати договори з нікопольцями, підприємствами та приватними підприємцями міста. Вивозити будуть як тверді побутові відходи з контейнерів, так і великогабарит та «зелене» сміття (гілки, бадилля тощо).

Нові тарифи на вивіз сміття у Нікополі з 1 березня, договір, контакти, реквізити

Нові тарифи складатимуть:

  • для споживачів багатоквартирного сектору на 1 чол. на місяць – 26,14 грн;
  • для споживачів приватного сектору на 1 чол. на місяць – 28,15 грн.

Договорі, реквізити, контакти

Публічний договір про надання послуг із збирання та перевезення побутових відходів, реквізити та контакти – можна знайти за посиланням.

Реквізити нового виконавця послуг:
Якщо у вас виникли якісь зауваження, пропозиції або запитання, їх можна надсилати на сайт КП «Міське паркове господарство» або з’ясувати за телефоном 050-039-86-44. Дзвонити можна з 8.00 до 17.00 в робочі дні (перерва з 12.00 до12.45).
To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×