Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1899
1899

[:ru]Гибель мэра Кривого Рога: видео с камер наружного наблюдения[:ua]Загибель мера Кривого Рогу: відео з камер зовнішнього спостереження[:]

[:ru]Гибель мэра Кривого Рога: видео с камер наружного наблюдения[:ua]Загибель мера Кривого Рогу: відео з камер зовнішнього спостереження[:]

[:ru]Как сообщалось ранее, в воскресенье 15 августа был обнаружен мертвым в собственном доме в селе Вольное с простреленной головой мэр Кривого Рога Константин Павлов.

Появилось видео с камеры видеонаблюдения – на записи последние минуты жизни Павлова, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Днепр оперативный.

На записи видно, как Павлов ходит с карабином в руках, явно взволнованный. В средине ролика вырезан фрагмент, где городской голова Кривого Рога стоит на одном месте и переписывается по телефону. В момент выстрела и при падении тела отпрыгивает кошка. Время и дата на камерах отображаются не корректно.

Происшествие в селе ВольноеПроисшествие в селе Вольное

Напомним, что тело с огнестрельным ранением лежало у входа в веранду, а рядом находился охотничий карабин. По данному факту следственное управление открыло уголовное производство по статье 115 Уголовного кодекса Украины.

Экс-мэр Кривого Рога Юрий Вилкул не верит в смерть своего коллеги. Напомним, он отказался баллотироваться и поддержал кандидатуру Павлова на выборах городского главы в декабре 2020 года. Они с Павловым были давними соратниками.

Юрий Вилкул рассказал, что узнал о смерти друга от заместителя мэра Кривого Рога Андрея Гальченко. С его слов, Константин Павлов находился на отдыхе с женой, приехал в Кривой Рог в субботу на установление флагштока ко Дню Независимости. В доме в день трагедии Павлов находился один.

“Он был моим близким другом. Зная, какие у него были отношения с женой, с сыном – он не мог этого сделать. Я в это не верю”, – сообщил Юрий Вилкул.

[:ru]Гибель мэра Кривого Рога: видео с камер наружного наблюдения[:ua]Загибель мера Кривого Рогу: відео з камер зовнішнього спостереження[:]

Он также рассказал, как воспринял новость о смерти Константина Павлова.

“У меня был шок. Это ужасно. Он не мог бы решиться на то, чтобы бросить их. Я не знаю, что могло случиться, чтобы такое произошло. Никаких конфликтов у него накануне ни с кем не было. По крайней мере, я об этом не знаю. В самоубийство я не верил, не верю и не хочу верить”, – добавил Юрий Вилкул.

На вопрос о том, кому могла быть выгодна смерть Константина Павлова, если это было не самоубийство, Юрий Вилкул ответил: “Я не могу комментировать такие вещи. У вас миллион версий, а у меня два миллиона”

Следователи рассматривают три версии гибели мэра Кривого Рога Константина Павлова.

Об этом рассказал директор по коммуникациям Министерства внутренних дел Артем Шевченко.

“Количество вариантов ограничено: это либо убийство, либо самоубийство, либо неосторожное обращение с оружием. Так бывает”,– заявил Шевченко.

Пока что следствие не выделяет какую-то одну из трех версий. Для каких-либо выводов нужны первые результаты результатов следственных действий. Причину смерти мэра должна установить судебно-медицинская экспертиза. Кроме того, на месте происшествия обнаружено оружие и стрелянная гильза. Для результатов баллистической экспертизы может понадобиться больше времени.

Константину Павлову было 48 лет. Он был украинским пророссийским политиком, членом партии ОПЗЖ.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Внаслідок вибуху гранати у Кривому Розі поранено трьох поліцейських (фото)

Померли в один день: у Кривому Розі літнє подружжя викинулося із вікна

У Кривому Розі вітчим посадив 7-річну дитину на ланцюг[:ua]Як повідомлялося раніше, в неділю 15 серпня був виявлений мертвим у власному будинку в селі Вільне з простреленою головою мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

З’явилося відео з камери відеоспостереження – на запису останні хвилини життя Павлова, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Дніпро оперативний.

На запису видно, як Павлов ходить з карабіном в руках, явно схвильований. В середині роліка вирізаний фрагмент, де міський голова Кривого Рогу стоїть на одному місці і переписується по телефону. У момент пострілу і при падінні тіла відстрибує кішка. Час і дата на камерах не відображаються коректно.

Происшествие в селе ВольноеПроисшествие в селе Вольное

Нагадаємо, що тіло з вогнепальним пораненням лежало біля входу у веранду, а поруч знаходився мисливський карабін. За даним фактом слідче управління відкрило кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Екс-мер Кривого Рогу Юрій Вілкул не вірить у смерть свого колеги. Нагадаємо, він відмовився балотуватися і підтримав кандидатуру Павлова на виборах міського голови в грудні 2020 року. Вони з Павловим були давніми соратниками.

Юрій Вілкул розповів, що дізнався про смерть Павлова від заступника мера Кривого Рогу Андрія Гальченко. З його слів, Костянтин Павлов перебував на відпочинку з дружиною, приїхав в Кривий Ріг у суботу на встановлення флагштока до Дня Незалежності. У будинку у день трагедії Павлов перебував один.

“Він був моїм близьким другом. Знаючи, які у нього були стосунки з дружиною, з сином – він не міг цього зробити. Я в це не вірю”, – повідомив Юрій Вілкул.

[:ru]Гибель мэра Кривого Рога: видео с камер наружного наблюдения[:ua]Загибель мера Кривого Рогу: відео з камер зовнішнього спостереження[:]

Він також розповів, як сприйняв новину про смерть Костянтина Павлова.

“У мене був шок. Це жахливо. Він не міг би зважитися на те, щоб кинути їх. Я не знаю, що могло статися, щоб таке сталося. Ніяких конфліктів у нього напередодні ні з ким не було. Принаймні, я про це не знаю. У самогубство я не вірив, не вірю і не хочу вірити”, – додав Юрій Вілкул.

На питання про те, кому могла бути вигідна смерть Костянтина Павлова, якщо це було не самогубство, Юрій Вілкул відповів: “Я не можу коментувати такі речі. У вас мільйон версій, а у мене два мільйони”

Слідчі розглядають три версії загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Про це розповів директор з комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

“Кількість варіантів обмежена: це або вбивство, або самогубство, або необережне поводження зі зброєю. Так буває”,– заявив Шевченко.

Поки що слідство не виділяє якусь одну з з трьох версій. Для будь-яких висновків потрібні перші результати результатів слідчих дій. Причину смерті мера має встановити судово-медична експертиза. Крім того, на місці події виявлено зброю і стріляна гільза. Для результатів балістичної експертизи може знадобитися більше часу.

Костянтину Павлову було 48 років. Він був українським проросійським політиком, членом партії ОПЗЖ.

До Речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Внаслідок вибуху гранаті у Кривому Розі поранено трьох поліцейських (фото)

Померли в один день: у Кривому Розі літнє подружжя викинулося із вікна

У Кривому Розі вітчим посадивши 7-річну дитину на ланцюг[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×