Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1733
Без категорії
1733

[:ru]Умерли в один день: в Кривом Роге пожилые супруги выпрыгнули из окна[:ua]Померли в один день: у Кривому Розі літнє подружжя викинулося із вікна [:]

[:ru]Умерли в один день: в Кривом Роге пожилые супруги выпрыгнули из окна[:ua]Померли в один день: у Кривому Розі літнє подружжя викинулося із вікна [:]

[:ru]В Кривом Роге произошла двойная трагедия. Пожилые мужчина и женщина покончили с собой, выбросившись из окна. О печальном происшествии сообщает местное издание Первый Городской, передает Nikopolnews.

Все произошло рано утром 8 августа в Ингулецком районе в доме № 32 на вул. Неделина. 84-летний мужчина и его 83-летняя жена выпрыгнули из окна четвертого этажа. Правоохранители нашли прощальную записку. Информацию подтвердила пресс-служба Криворожского районного управления полиции.

Умерших супругов-самоубийц обнаружила соседка. Известно, что правоохранители нашли прощальную записку. В ней умершие просили никого в их смерти не винить.

По информации, указанной в социальных сетях, умерший мужчина работал учителем в одной из школ жилмассива Ингулец, а его жена была тамошним известным врачом. По данному факту полиция открыла уголовное производство ч.1 ст. 115 с пометкой «Самоубийство». Тела умерших направлены на судебно-медицинскую экспертизу.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Кривом Роге отчим посадил 7-летнего ребенка на цепь

В результате взрыва гранаты в Кривом Роге ранены трое полицейских (фото)

В Кривом Роге ветеран АТО публично подорвал себя

[:ua]У Кривому Розі сталася подвійна трагедія. Літні чоловік та жінка вкоротили собі віку, викинувшись із вікна. Про сумну подію повідомляє місцеве видання Перший Міський, передає Nikopolnews.

Все відбулося рано вранці 8 серпня у Інгулецькому районі у будинку №32 на вул. Недєліна. 84-річний чоловік та його 83-річна дружина вистрибнули з вікна четвертого поверху. Правоохоронці знайшли прощальну записку. Інформацію підтвердила прес-служба Криворізького районного управління поліції.

Померле подружжя самогубців виявила сусідка. Відомо, що правоохоронці знайшли прощальну записку. У ній померлі просили нікого у їх смерті не звинувачувати.

За інформацією, вказаною у соціальних мережах, померлий чоловік працював вчителем в одній зі шкіл житломасиву Інгулець, а його дружина була тамтешньою відомою лікаркою. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження ч.1 ст. 115 з приміткою «Самогубство». Тіла померлих направили на судово-медичну експертизу.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Кривому Розі вітчим посадив 7-річну дитину на ланцюг

Внаслідок вибуху гранати у Кривому Розі поранено трьох поліцейських (фото)

У Кривому Розі ветеран АТО публічно підірвав себе[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×