Купити квартиру в Дніпрі

10639
10639

«Я знаю, Нікополь для багатьох з вас рідний»: Захисник з Нікополя звернувся до земляків

«Я знаю, Нікополь для багатьох з вас рідний»: Захисник з Нікополя звернувся до земляків

ОНОВЛЕНО. Необхідна сума зібрана. Збір закрито. Дякуємо усім, хто долучився!

Захисник з Нікополя Костянтин Присташ звернувся до земляків. Він просить про допомогу для Нікопольського батальйону ТРО, передає Nikopolnews.

Дорогі мої друзі, рідні,  брати та сестри! Котрий раз хочу наголосити, що тільки разом з Вами ми є потужна сила! Завдяки Вам ми вже зробили дуже багато важливих справ, що наближають нашу Перемогу! Але в нас попереду ще багато праці, написав військовий на своїй сторінці у Фейсбуці

«Я знаю, Нікополь для багатьох з вас рідний»: Захисник з Нікополя звернувся до земляків

За його словами, зараз Нікопольському батальйону ТРО для аєророзвідки дуже потрібен Мавік з тепловізором. Ціль збору 200000грн.  На Мавік – 3Т.

Над цим збором вже працює мій колега Ruslan  Chuprin. Я знаю, що Нікополь є для багатьох з Вас рідним містом, навіть коли ви далеко від нього.  Тож прошу Всіх долучитись до важливої справи, – написав Костянтин

Як допомогти:

  • Приват Руслан Чупрін: 5363542091195223
  • Приват Костянтин Присташ: 5168745613782520
  • Моно: 4441111138753755

ОНОВЛЕНО: у неділю 3 березня Костянтин закрив збір. Він написав:

Ми закриваємо збір на Мавік з тепловізором для Нікопольської аєророзвідки. Я дуже вдячний кожному і кожній хто долучився до збору. Всі зібрані кошти я передав Ruslan Chuprin, який вже займається проплатою. За 3 доби збору Ми назбирали 24180 грн. Дуже гарний результат, вдячний Вам за кожен донат. Працюємо далі для Перемоги! Тримаймо стрій!

Ще новини Нікополя: Залишився. Поїхала. Повернулися. Три історії нікопольців під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×