Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2146
2146

ЗСУ ліквідували ворожу техніку і живу силу на околицях Криворізького району – ЗМІ (відео)

ЗСУ ліквідували ворожу техніку і живу силу на околицях Криворізького району – ЗМІ (відео)

Окупанти намагаються закріпитись в адміністративних кордонах Херсонської області, але ЗСУ раз за разом відкидають їх подалі від Дніпропетровщини. На відео, оприлюдненому криворізьким виданням СВОИ, ми бачимо, як  ЗСУ ліквідували ворожу техніку і живу силу на околицях Криворізького району.

За інформацією нашого джерела, це околиці Криворізького району, – пише видання, передає Nikopolnews.

На кадрах видно, як українська артилерія відпрацювала по окупантам в окопах, машинам постачання, екскаватору, завдяки якому ворог рив капоніри, постійно змінював позиції і ховав техніку. Наші військовослужбовці також ліквідували дві БМП.

ВСУ ликвидировали вражескую технику и самих оккупантов на окраинах Криворожского районаВСУ ликвидировали вражескую технику и самих оккупантов на окраинах Криворожского района

Також СВОИ повідомляють, що

Три російських тигра, БМП-3 і залишки ворожої піхоти знищені на Херсонщині

Заблукали, вирішили піти в бій або розвідку, наші розбиратися не стали. Військові з 28 бригади чітко вистрілили в ціль і знищили техніку та залишки живої сили противника.

ЗСУ ліквідували ворожу техніку і живу силу на околицях Криворізького району – ЗМІ (відео)

Нагадаємо, увечері 16 квітня голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив про обстріл околиць селища в Криворізькому районі і блокпосту, який межує з Херсонською областю.

Сьогодні, міський голова Апостолового Андрій Оса повідомляє, що артилерія ЗСУ продовжує працювати по ворогу. Саме ці звуки періодично чують мешканці деяких районів Дніпропетровщини, в тому числі – Нікопольського.

На Дніпропетровщині жінка загинула, взявши в руки ворожу касетну міну

Ворог атакував Дніпропетровщину з неба – голова облради Лукашук

Окупанти сьогодні обстріляли село під Кривим Рогом: є руйнування

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×