Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3923
3923

Ворог атакував Дніпропетровщину з неба – голова облради Лукашук

«Надскладна ніч» - про ситуацію на Дніпропетровщині 10 квітня розповів Микола Лукашук

Ніч на 1 квітня була неспокійною. Ворог атакував Дніпропетровщину з неба увечері. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Неспокійна ніч на Дніпропетровщині. Вчора надвечір ворог з повітря атакував Синельниківський район. На щастя, минулося без жертв. Але є суттєві руйнування об‘єктів інфраструктури, – написав голова облради.

При цьому він повідомив, що Збройні сили України продовжують звільняти населені пункти на Херсонщині. Вчора наші військові надали інформацію щодо взяття контролю над селами Орлове, Заградівка, Кочубєєвка. Нині, за даними Оперативного командування «Південь», також визволено Малу Шестерню, Новогригорівку, Тополине, Князівку, Краснівку, Свободне, Кам’янку, Пригір‘я.

З кожним днем відстань між ворожими військами і кордонами нашої області зі сторони Криворізького та Нікопольського районів збільшується.

В цілому ситуація на усіх напрямках наразі повністю контролюється українськими захисниками, – сказав Лукашук і побажав усім мирного дня.

Ворог атакував Дніпропетровщину з неба – голова облради Лукашук

Ворог атакував аеропорт у Дніпрі: масштабні руйнування

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» — голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

Дніпропетровщина зазнала страшних втрат: голова облради про день 31 березня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×