Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
13440
13440

ЗСУ відкидають ворога від кордонів Дніпропетровщини, з боку Нікополя оборона посилена – Микола Лукашук

ЗСУ відкидають ворога від кордонів Дніпропетровщини, з боку Нікополя оборона посилена – Микола Лукашук

Військові ЗСУ відкидають ворога від кордонів Дніпропетровщини. Про це на брифінгу 26 березня заявив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Близько шостої ранку, як це відбувається майже щодня, у нас пролунав сигнал тривоги. Але, на щастя, прильоту ворожих снарядів на територію Дніпропетровської області не відбулося, – сказав Лукашук.

Він запевнив, що станом на ранок ситуація в області стабільна та контрольована. На територію регіону війська загарбника не увійшли. В останні дні з Херсонського напрямку, який зараз посилено обороняється, провокацій не відбувається. Вчора Збройні сили України визволили від окупантів Нововоронцовку, що на кордоні Херсонської та Дніпропетровської областей. Поступово військові відкидають сили противника подалі від кордонів нашого регіону.

Інфраструктура області працює в штатному режимі. ДнепрОГА спільно з Військовою адміністрацією продовжує накопичувати запаси продуктів і медикаментів

Увечері 25 березня Микола Лукашук теж заявляв про контрольовану і спокійну ситуацію на всіх напрямках: Миколаївському, Донецькому, Запорізькому, Харківському і Херсонському.

З боку Кривого Рогу, Зеленодольська, Нікополя оборона посилена. На території області окупантів немає.

Противник вчора провокацій не здійснював. Обстрілів наших населених пунктів протягом дня не зафіксовано.

Поліція та СБУ відпрацьовують інформацію щодо людей, які можуть бути причетні до співпраці з рф. На щастя, підтверджені випадки – поодинокі. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронцями на кожне повідомлення нині в регіоні маємо спокійну ситуацію. Україна обов’язково подолає ворога. Гуртуємось, підтримуємо державу та один одного. За нами правда і за нами Перемога, – написав Лукашук увечері 25 березня.

«З боку Нікополя, Марганця, Апостолового все заблоковано» — голова облради про ситуацію на Дніпропетровщині

«Були провокації у напрямку Мар’янського, але все добре» — Лукашук про ситуацію на Дніпропетровщині

Мешканцям Нікополя можна не хвилюватися – заяви Лукашука і Корбана

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×