Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1612
1612

ЗСУ завдали 5 потужних ударів по ворогу на Херсонщині і Миколаївщині

ЗСУ завдали 5 потужних ударів по ворогу на Херсонщині і Миколаївщині

Збройні сили України завдали 5 потужних ударів по ворогу на Херсонщині і Миколаївщині, повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Nikopolnews.

Ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони. Ознак створення ударних угруповань немає, – кажуть в ОК «Південь».

Як повідомляється у зведенні, минулої доби рашисти двічі парами вертольотів Мі-8 завдали авіаційних ударів по селу Потьомкіному та поблизу Ольгіного, що на кордоні з Дніпропетровщиною. Наших втрат немає. Ці населені пункти вже давно майже повністю зруйновані.

Протягом 20 липня українська авіація тричі відпрацювала по противнику вертольотами, та 7 разів бомбардувальниками та штурмовою авіацією.

У результаті п’ять разів уразили ворожі опорні пункти. Три влучення зі скупчення живої сили та техніки на Херсонщині. Підтверджено два влучення по складах боєприпасів на Миколаївщині та Херсонщині.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами виконано більш вогневі завдання, внаслідок чого ворог втратив 111 військовослужбовців, гаубицю «Мста-Б», дві самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», безпілотний літальний апарат «Елерон», 13 одиниць броньованих. техніки.

Підтверджено знищення командного та командно-спостережного пункту, складів із боєприпасами у Херсонському, Бериславському та Каховському районах.

На Криворізькому напрямку ЗСУ виграли повітряний бій і завдали потужного удару по ворогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×