Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
958
958

4 лютого ворог обстріляв дві громади на Нікопольщині

4 лютого ворог обстріляв дві громади на Нікопольщині

4 лютого ворог обстріляв дві громади на Нікопольщині, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука.

Двічі протягом дня росіяни обстріляли Нікопольщину. Близько двох десятків ворожих снарядів від важкої артилерії прилетіло до Червоногригорівської та Марганецької громад. Внаслідок обстрілу в одному з сіл понівечено електромережі. Головне – без постраждалих.

Щодо інших районів області – всюди було тихо.

Також Микола Лукашук сказав:

Скоро рік, як рашисти намагаються «денацифікувати» Україну. Масштабні плани рф давно і з тріском провалилися, а воєнно-політичному керівництву країни-агресора потрібні успіхи, які вони захочуть згодувати своїй внутрішній аудиторії. Правду в росії говорити не звикли.

Тому чим ближче до 24 лютого, тим більше ворог тиснутиме. В тому числі – інформаційно. В мережі вже не перший тиждень активно обговорюються плани росіян стосовно масштабного наступу. Напруга серед населення зростає.

Будь ласка, пам‘ятайте про інформаційну гігієну: довіряйте тільки офіційним та перевіреним джерелам даних. Зберігайте спокій і допомагайте Україні. Наші військові знають і роблять свою справу, Сили оборони готові до будь-яких сценаріїв.

Віримо в наших захисників і в Президента.

Раніше ми повідомляли:

Також читайте:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×