Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1210
1210

Аварія на магістральному водогоні: коли у Томаківці з’явиться вода?

Аварія на магістральному водогоні: коли у Томаківці з’явиться вода?

Коли у Томаківці з’явиться вода, розповіли в місцевій адміністрації. Точних строків немає, але мешканцям пояснили ситуацію і перспективи.

Про це йдеться у повідомленні Фейсбук-спільноти Томаківка 23 квітня, передає Nikopolnews.

Коли у Томаківці з’явиться вода: інформація щодо стану роботи системи централізованого водопостачання

Аварія на магістральному водогоні: коли у Томаківці з’явиться вода?

Днями на одному з магістральних водогонів, що забезпечує селище централізованою водою, сталась аварія. З метою зменшення аварійного витоку води роботу водогону було припинено для проведення ремонту. На сьогодні цілісність мережі відновлено, – йдеться в офіційному повідомленні

Зазначається, що зараз працівники Томаківської дільниці Марганецького водоканалу проводять роботи з поступового заповнення магістральної та розвідних мереж водою, витіснення повітря та проводять огляд мережі водопостачання.

Тільки після проведння цих робіт систему можливо буде навантажити робочими показниками – як тиском так і пропускною здатністю.

Саме таку інформацію надало КП “ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МАРГАНЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ”.

Ще новини Нікопольщини: Будівництво магістрального водогону на Нікопольщині: бюджетний комітет погодив виділення ще 5,1 млрд гривень – нардеп

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×