Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
36821
36821

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір: на жаль, хлопця не вдалося врятувати

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір: на жаль, хлопця не вдалося врятувати

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір коштів, який вони вели, зокрема, у соціальних мережах. Відповідне оголошення оприлюднив тато хлопця Дмитро Демидов сьогодні, 16 листопада, передає Nikopolnews. Причина дуже сумна – Сашкові не вдалося подолати хворобу, його серце зупинилося.

Дорогі нашому серцю люди, покровчани, нікопольчани та з багатьох інших міст України та за кордоном. Боже мій, як ми любимо Вас, те що Ви робили цілий рік, на це здатна тільки любов, Божа любов у Ваших серцях. Ми безмежно і нескінченно вдячні Вам за Ваші пожертвування, вони дозволили нам спілкуватися, дбати, любити, лікувати нашого Сина і бачити Його, обіймати Його.
Але, на жаль, лікування не принесло одужання, але продовжило життя нашого Синочка на рік і тому Ваші пожертвування не були марними! 14 листопада було поховання, та нашого Сашка вже більше немає з нами, – написав батько

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір: на жаль, хлопцю не вдалося допомогти

Відомо, що у Олександра Демидова з Покрова було онкологічне захворювання – остеосаркома. Він пройшов багато випробувань у боротьбі за життя. Але, на жаль, лікарі у ціьому випадку виявилися безсилими.

Батьки хлопця дякують усім небайдужим людям, які пройшли разом з ними важкий шлях до кінця, розділивши з ними весь біль.

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір

Батьки 21-річного Сашка з Покрова закрили збір: на жаль, хлопця не вдалося врятувати

Ще новини Нікопольщини: До сліз: оприлюднили прижиттєві відео бійця з Марганця, про загибель якого стало відомо сьогодні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×